Izlazi mesečno, čita se godinama, a uči vekovima…

Godišnjak 8Astrologosov GODIŠNJAK za 2012.
u prodaji od 9. decembra

Godišnji horoskop za sve znake Zodijaka

Astrološke prognoze – poslovna i ljubavna astroanaliza otkriva šta vam donosi 2012.

Pod sjajem zvezda kroz četiri godišnja doba

Eklipse – buđenje najdubljih nivoa

Astrologosov poslovni vremeplov za 2012.
Planetarna konfiguracija na nebu za 2012.
Astrologosov ljubavni vremeplov za 2012.

Astrologosov Godišnjak poklanja čitaocima 21 astrološki poklon Propozicije nagradnog konkursa u štampanom izdanju

    

    


Prognoze za posao i karijeru u 2012.

- odlomci iz Astrologos Godišnjaka I pored globalne ekonomske krize naše prognoze su optimistične jer svakom znaku Zodijaka nude rešenje koje može dovesti do poboljšanja poslovne situacije

Ovan - Došlo je vreme da naplatite većinu prošlogodišnjih poteza. Sve na šta ste trošili energiju, što ste uspešno ili bezuspešno pokušavali da ostvarite, što vam je izazivalo nervozu ili vam pak pružalo inspirativan podsticaj – imalo je nekakav svoj tok i završnicu. Nakon toga okolnosti su se promenile, donoseći vam priliku da u prvoj polovini 2012. godine poentirate na materijalnom planu.

Bik - Vaše ambicije i dalje rastu. Prošlogodišnji ciljevi i projekti su i dalje aktuelni, ali se rađaju i novi. Imate sva prava na prolećnu neskromnost, jer zavisite pre svega od ličnog rada i znanja. Pored toga, faktor sreće je na vašoj strani tokom cele godine - u prvoj polovini imaćete dobar vetar u leđa čim se aktivirate u razvojnom pravcu, a u drugoj polovini godine stižu rezultati i adekvatna zarada.

Blizanci - Imali ste dovoljno vremena za pripreme, vreme je da ih privedete kraju te preduzmete konkretne poteze i načinite željene promene u poslu. Sa vama će želeti da se udruže uspešne osobe, a to vas neće učini manje nezavisnom osobom u poslu. Potražnja za vama, vašim uslugama ili proizvodom raste, a svemu tome raste i cena. Partnerska saradnja u vaše ruke donosi ključ napretka.

Rak - I pored neizvesnih vetrova sadašnjosti možete zauzeti najbolji kurs. Prepuštanje događajima predstavlja unutrašnje razrešenje i donosi spremnost na nove pohode. Birajte okruženje, obezbedite važne informacije na vreme i iskoristite snagu svojih mentalnih slika za kreiranje lepše budućnosti. Finansijska situacija se popravlja, iskoristite društvene veze.

Lav - U drugom delu prošle godine vaše ambicije su počele da rastu i potražili ste za sebe bolje mesto pod Suncem. Većinu stvari ste dobro uradili, a onda sišli u dolinu jer ste ugledali sledeće veće brdo na koje se sada penjete. Uspon ide strmim nagibom jer je cilj na visokoj koti. Krenite bez zastajkivanja.

Devica - Jupiter je i dalje u vašem prirodnom polju obrazovanja, istraživanja, putovanja i saradnje sa inostranstvom, i tu će biti do polovine 2012. godine. Do sada je već trebalo da ste napravili pomak u nekoj od pomenutih oblasti, ali nije kasno ni da sada započnete. Možda vam pomenuti pojmovi deluju nepraktični i više mislite na konkretan rad, nego na "dodatne" sfere života, dok su one veoma korisni alati za napredak.

Vaga - Sve što je povezano sa drugima postaje promenljiva kategorija. U datom trenutku iskoristite sve što sadašnjost nudi i budite sprmeni da u budućnosti potražite nove osobe, nove resurse i oblike saradnje. Svaki kraj ima funkciju rađanja još bolje situacije.

Škorpion - Prethodne godine ste mogli dobiti ponude za poslovnu saradnju koje obećavaju dobru zaradu. Možda je došlo do delimične realizacije, a možda tek do začetka ili ste samo prihvatili ideju da bi trebalo više da se povežete sa drugima. Ovaj film ima nastavak a njegov drugi deo će biti bolji i počinje da se odvija od početka ove godine.

Strelac - Povezujte se sa osobama ili poslovnim subjektima čije vrednosti prepoznajete, negujte urođene talente, budite štedljivi, krenite u poslovni razvoj i stvorite idealan plan poslovnog razvoja jer ako neko to može u ovim uslovima – to ste vi!

Jarac - Nastavite put ka vrhu! Udahnite svež vazduh vašim ambicijama i sami pokrenite napredak. Pripada vam bolji posao i više samostalnosti. Pripada vam uloga organizatora. Pripada vam mnogo toga i vreme je da iskoristite svoje izbore.

Vodolija - Vreme je da vaš poznati individualizam počne da služi vama lično a ne okruženju. Umesto da menjate svet i borite se za opšte svetle ciljeve, ove godine počinjete više da mislite na lični uspeh i neće vam biti važno koliko ste poena osvojili u javnosti.

Ribe - Neptun, vaš vladar, konačno uplovljava u vaš znak. Okean je veliki i plovidba će dugo da traje... Prošle godine je napravio jednu kolebljivu probu i pripremio vas na ono što sledi. Zadnji put je u vaš znak ušao pre 165 godine i možete misliti koliko će od sada svet za vas da izgleda drugačije, jer slično iskustvo niste mogli u životu osetiti. Jednom rečju, postaćete bliži sebi i aktiviraćete najsnažnije urođene i razvojem stečene potencijale. Novo u ovoj godini je činjenica da je taj proces počeo.

opširnije u štampanom izdanju Astrologosov GODIŠNJAK...

    

    

    

Godišnjak 8